Oplossingen voor Bibliotheken

Doklab

Wij helpen bibliotheken vooruit met een aantal interactieve en vernieuwende oplossingen. Daarnaast maken we ook mooie maatwerk oplossingen en hebben daarvoor uitgebreide kennis van de bibliotheekwereld. Wij kunnen software laten aansluiten op Vubis, Bicat, Concerto en de NBC+ en onze oplossingen staan reeds in meer dan 50 Nederlandse bibliotheken.

Een aantal van onze oplossingen die we direct kunnen implementeren:

Verhaal Lokaal

In Verhaal Lokaal bouw je, met je eigen computer, interactieve verhalen die je daarna direct op het touchscherm terugziet. Bij het bouwen kies je uit verschillende bouwstenen, bijvoorbeeld foto's, tekst, plattegrond of film. Maar je kan ook een Quiz, Poll of recente Twitter berichten toevoegen. Deel je verhaal met alle andere bibliotheken die ook Verhaal Lokaal gebruiken.

Voor meer informatie: Kijk op verhaallokaal.dazzleware.nl

Heritage Browser

Met Heritage Browser ontsluiten we inmiddels meer dan een miljoen archiefbeelden verspreid over tientallen bibliotheken. Heb je ook een digitale beeldbank of archiefcollectie die je graag terug de publieke ruimte in wilt brengen? Met Heritage Browser kunnen bibliotheekbezoekers met behulp van hun lidmaatschapspas snel zoeken naar historische foto’s van hun eigen straat.

Narrowcasting

StoryCast is ons moderne Narrowcasting systeem gemaakt door bibliotheken speciaal voor bibliotheken. Slides worden automatisch opgemaakt in jouw eigen of de landelijke huisstijl voor bibliotheken. Door contentdeling, het weglaten van onnodige functionaliteiten en de mogelijkheid om precies te zien wat er op de schermen getoond gaat worden ben je als bibliotheek binnen no time up & running.

Voor meer informatie: Kijk op storycast.dazzleware.nl

Breng elk verhaal tot leven op interactieve touchschermen

Op zoek naar Doklab?

Wij leveren en ondersteunen alle toepassingen van Doklab. Neem voor meer informatie contact op met doklab@dazzleware.nl.

 

Met welke oplossing(en) kunnen wij u verder brengen? Neem contact op