software waar het direct mee klikt

Innovate, co-create, elevate

de meerwaarde van mooi maatwerk

Geen software van dertien-in-een-dozijn maar mooi maatwerk. Dat is de kracht van de software van Dazzleware. Onze professionals luisteren goed naar uw wensen, analyseren uw processen, inventariseren de mogelijkheden en ontwikkelen samen met u vernieuwende en betrouwbare software, die u beslist verder brengt. Innovate, co-create, elevate dus!

Goede software is geen kostenpost, maar werkt kostenbeparend

Innovate

vernieuwing, verbetering, besparing

Met de nieuwste methoden en technieken ontwikkelt Dazzleware innovatieve oplossingen. Deze vernieuwen en verbeteren uw werkprocessen en kunnen zo blijvend kostenbesparend werken.

Co-create

goede samenwerking, duidelijke afspraken

De slimste oplossingen bedenken wij niet in achterkamertjes, maar door goede samenwerking. Zo ontwikkelen wij software die u precies past en die ook de eindgebruiker lekker zit. Prototypes geven u een snel beeld van het resultaat en door duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf weet u precies wat u krijgt, wat het kost en wanneer het klaar is.

Elevate

the only way is up

Dit maatwerk van Dazzleware brengt uw bedrijfsvoering direct al op een hoger plan. Omdat ontwikkeling niet ophoudt bij de ingebruikname groeien wij graag met u mee. Zo kunnen wij de software altijd voor u doorontwikkelen. Ook verzorgen wij vakkundige ondersteuning, onderhoud en opleidingen op maat.

Met welke oplossing(en) kunnen wij u verder brengen? Neem contact op